Nyhedsmail juli 2021

6. juli 2021 08:07 , af Leif Vejbæk

Nyhedsmail juli 2021

Bestyrelsen

Referat fra bestyrelsens møde d. 29/6-21 er tilgængeligt på klubbens hjemmeside. Næste møde tirsdag d. 3/8-21 kl 1900

Corona

Sidste udgave af DFfR´s retningslinjer til roklubberne findes her: https://roning.dk/kerneydelser/viden/corona-find-raad-og-vejledning/

Sommeraktiviteter

Der er masser af muligheder for aktiviteter i sommerferien

FEST

I anledning af 110 års fødselsdag torsdag, den 23. September 2021 og oprydningsdag d. 17. September afholdes fest lørdag d. 23. Flere oplysninger følger. 

REN NATUR - affaldsindsamling Søndre Strand

25/9-21 kl. 10.00 til 13.30. HUSK tilmelding i aktivitetskalenderen.

Deltag i en performance ved havet! 

Forestil dig at være en bølge. Vær en del af en gruppeperformance ved havet, imiter bølgerne, der skyller ind over sandet, og lad din krop og sjæl blive oversvømmet af havets lyde og bevægelser. Den 21. juli fra 16-18 kan det være dig! 

I KØS Museum for kunst i det offentlige rum’s kommende sommerudstilling Hummings vil 25 offentlige kunstprojekter skabt af nogle af feltets ledende kunstnere indtage Køges byrum og landskaber. En af dem er den internationalt anerkendte spanske kunstner Maider López med hendes performance Mimicking the birds mimicking the waves, som vi lige nu leder efter frivillige deltagere til. I denne kunstneriske aktion, vil deltagerne i fællesskab bevæge sig frem og tilbage og spejle vandets bevægelser og den konstant skiftende kystlinje. 

Vil du have en sjov, anderledes strandoplevelse, så tag din nabo, din surfer kammerat eller din datter under armen og tilmeld dig på nedenstående mail. Alle er velkommen og der er ingen krav til fysik eller alder. Performancen bliver dokumenteret og vist i udstillingen. 

Performancen finder sted på Rødvig Sandstrand, 4673 Rødvig Stevns, den 21. juli fra 16-18. KØS tilbyder drikkevarer og snacks på dagen. Busser vil transportere deltagere til og fra KØS. 

Tilmelding er nødvendig og det sker på io@koes.dk 

Foto: Maider López, Mimicking the birds mimicking the waves

EM

I forbindelse med kampen mod England afholder klubben et storskærmsarrangement i træningssalen - kom frisk.

OBS: en lidt flottere udgave af nyhedsbrevet er vedhæftet.

Vedhæftede filer