Velbesøgt generalforsamling vælger ny formand

26. januar 2018 12:32 , af Jørgen Dahl

På generalforsamlingen den 25/1/18, hvor der var mødt 73 medlemmer, blev Henrik ”Langesvej” Agner valgt til ny formand.

Henrik afløser Steen Poulsen. Steen har sammenlagt fra 2 omgange, været formand i 20 år. Ligeledes har Steen været med i bestyrelsesarbejdet i 40 år. På alle måder et bemærkelsesværdigt og imponerende stykke arbejde for Køge Roklub!

Udover Henrik Agner er Bente Kristensen, Steffen Bech, Henrik Lerdorf, John ”Købmand” Nielsen og Jørgen Dahl valgt ind i bestyrelsen.

Mikkel Sørensen, Kai Christensen og Kurt Bergen er udtrådt af bestyrelsen. Mikkel har et job han skal passe, medens Kai og Kurt heldigvis forsætter med deres arbejde som henholdsvis materiel/husforvalter og instruktør.

Den nye bestyrelse holder konstitueringsmøde i næste uge.

Vedhæftede filer