Pigernes aften

16. april 2018 14:43 , af Bente Kristensen

Her var 36 ”piger” tilmeldt en hyggelig aften, som Ann-Mari Bovbjerg og hjælpere havde stablet på benene.

For bare kr. 150,- per næse fik vi bobler og en lille appetitvækker til velkomst, og dernæst en flot og smagfuld 3-retters menu – alt sammen lavet fra bunden, og så gav det oven i købet et fint overskud til klubben.

Snakken gik – ikke overraskende – lige fra start til slut. Imellem hovedretten og desserten fik vi så en overraskelse: Grethe og Jørgen ”Løve” havde nemlig doneret husorkesteret fra Køge Marineforening til at komme og underholde. De uddelte eksemplarer af Marineforeningen sanghæfte ”Kuling fra Øst”, og det kan nok være, at de fik noget at spille til, for er der noget pigerne kan, så er det at synge. Tak til Grethe og Jørgen for den fine overraskelse.

Hvis nogen har lyst at arrangere Pigeaften til næste år i marts, skal de være så velkomne. Ann-Mari sagde nemlig, at dette år var sidste år, hun stod for arrangementet, så nu må andre tage over.

På vedhæftede fotos ses de 3 spillemænd, de syngende piger og Ann-Mari, der efter køkkenet er rengjort tager sig et lille ekstra, men meget velfortjent glas.