Henter billeder...

Ungdomsroning

I Køge Roklub har vi en ungdomsafdeling, som er for medlemmer i alderen 10 til 18 år.

Ungdomsafdelingen træner hver torsdag kl. 17.00.

Vind og vejr afgør, hvilke aktiviteter vi laver. Som hovedregel er målet outrigger-roning, det vil sige vi bruger altd 2 årer. I starten i gig-bådene og i Edon-bådene; men ret hurtigt vil du komme ud og ro outrigger.

De erfarne ungdomsroere deltager i trænings-samlinger med andre roklubber og stiller op til kapronings-regattaer.

I vinterperioden træner vi inde i romaskinerne (ergometer-roning) og bygger op til rosæsonen med en masse styrke og konditions-træning.

Vi stiller hold til ergometer konkurrencen 8GP og deltager i mesterskaber i ergometerroning.

Har du mod på en anderledes og særdeles udfordrende sport, så kig ned i roklubben. Vi er der hver torsdag kl. 17.

Vi glæder os til at se dig :-)

Trænerteamet

Mikkel Sørensen, Ungdomsleder, tlf 3022-8357, ungdom@koegeroklub.dk